ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI

İstoçta Sefer tası nereden alınır ?

İstoçta Sefer tası nereden alınır ?

Sefer tası çok eski yıllardan beri kullanılan geleneksel bir taşıma aletidir. Yemek taşıma sırasında kolay ve güvenli bir şekilde yemeklerin birbirine karışmasını engelleyen bir veya birden fazla yemeğin taşınmasını sağlayacak özel üretilen kaplardır.

Günümüzde bu geleneği devam ettiren arz ve talep doğrultusunda üretimine devam eden bir çok firma vardır. Toplumun değişen ve gelişen isteklerini göz önünde bulunduran Reis Endüstriyel Mutfak  25 yıllık tecrübesi ile siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kaliteli ürün anlayışımız ve teknolojiyi takip eden imalatımız ile üretime devam etmekteyiz.

Sefer tası genel olarak farklı boyutlarda  set halinde bir araya gelmekte ve içerisine konulan yemeğin dış ortamdan kendini koruması ve özellikle tadını veya her hangi bir şekilde özelliğini yitirmeyecek şekilde özel tasarlanmış kaplardır.2014 yılında İstoç‘ ta başladığımız ve halen sürdürmekte olduğumuz mağazamız ile sefer tası ve diğer endüstriyel mutfak ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.reismutfak.com.tr  web adresimiz inceleyebilir İstoç ‘ta bulunan mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

© 2024 » REİS Endüstriyel Mutfak Ekipmanları